Vi oppdaterer lokalene litt til

Man kan se nok ganske raskt hvis det går godt for en virksomhet eller ikke. I år har vi virkelig vokst både internt og eksternt, og kanskje det er grunnen til at de hele tiden tas nye beslutninger om at vi trenger å friske opp lokalene. Nå kom en ny ordre å utvide slik at vi får flere bord og stoler i våre pauserom. Det er nok fordi vi kanskje har ansatt så mange nye, slik at vi ikke lengre får plass 🙂

To nye teknikker og en resepsjonist
Forrige måned leide vi to nye teknikker som vil arbeid i de større prosjekter, kanskje først og fremst med VPN og sikkerhetskomponenter. Det har også kommet en ny resepsjonist fordi Anja resignert å begynne å studere.

Det er utrolig gøy å bli kjent med nye folk og å se hvordan vi vokser som selskap. Det gir en god følelse i magen 🙂 Men som jeg skrev her før så blir det litt overfylt i pausen rommet når det er på tide å spise, så vi har bestemt at det er på tide å kjøpe noen nye møbler igjen. Eira fortalte meg at hun hadde sett gode møblergrupper på nettet som hun trodde ville passe vårt design, og vi fant dem på www.chilli.no. Vi andre var nok ikke helt enig med Eira rundt utformingen selv om det var en veldig god pris, så vi gjorde en avstemning her og det ble i stedet en annen variant med en kombinasjon av futuristisk stil og rotting. Vi bestilte hjemlevering, slik at vi får den leverert direkt hit. Ingen av oss følte at vi hadde tid til å gå og hent det selv og vi har egentlig ikke så travelt heller.

Sommerfest innen ferien
Nå planlegger vi også noe sammen før alle går på deres ferie. Det ville ha vært morsomt å sette i orden en kveld når vi kunne grille, spille softball og andre spill. Jeg liker den slags aktivitet som ikke låser en. Vi hadde også kunnet booket go-cart eller paintball men jeg vil heller ha litt variasjon slik at alle føler at de ønsker å være der. Det er ennå ikke bestemt hva vi skal gjøre, men vi vil trolig ta en avgjørelse denne uken likevel, fordi det bør gjøres ganske snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *