Våre tjenester

3Vi i Alarm og Sikkerhet har et rikt tjenesteutvalg som gir kundene alt de trenger innenfor hjelp med IT-sikkerhet. Vi har høyt kunnskapsnivå og en sammensatt erfaringsbakgrunn som gjør at vi kan levere det ypperste for kundene.

Gjennom årene har vi satset på de tjenestene vi føler vi er best på. Slik har vi rendyrket vår kompetanse på en måte som har gjort at vi i dag tilbyr markedsledende tjenester.

Monitorsystem
Vårt monitorsystem er det mest populære i norsk næringsliv i dag. Vi tilbyr en rekke tjenester som knytter seg opp mot å få mest mulig ut av dette systemet. Blant annet bidrar vi til installasjon, vedlikehold og veiledning om bruk. Vi stiller alltid opp for at du skal få de løsningene som passer best for din bedrift. Om det er andre ting du trenger hjelp til i forbindelse med dette så er vi alltid positive til en dialog.

Skreddersydde tjenester
I Alarm og Sikkerhet jobber vi prosjektbasert i små grupper bestående av personer med høy kompetanse. Dette gjør at vi kan tilby deg råd til hvordan du kan tilpasse enhver sikkerhetsløsning på en best mulig måte. Konseptet bak vårt arbeid har alltid vært å skreddersy de beste tjenestene for den individuelle kunde. Dette innebærer at vi fra tid til annen vil arbeide med veldig forskjellige ting. Vi tror ikke på å tilby en haug standardtjenester i en verden der ingen bedrift er lik. Derfor har vi valgt å gjøre det vi er best på. Det er uten tvil å lage unike løsninger som gir din bedrift en ekstra fordel i konkurranse me andre.

Vi utvider vårt tjenesteutvalg etter de behovene våre kunder har. Derfor vil man fra tid til annen kunne lese om nye tjenester på denne siden. Vi håper derfor at så mange som mulig vil holde seg oppdatert på den informasjonen vi legger ut her.