Oppussing av toalettene

Vi er nettopp ferdige med å pusse opp toalettene på vårt hovedkontor. Resultatet er mer stilriktige rom som føles mer naturlige for våre ansatte.

De gamle toalettene på kontoret har trengt en oppussing i mange år. Vi er glade for at vi endelig har fått ordnet opp i situasjonen.

Alt kan kjøpes på nett
Her i bedriften er det ofte travle dager med liten tid til andre aktiviteter. Derfor hadde vi rett og slett ikke tid til å reise rundt for å skaffe materialer til oppussingen. Da var det veldig kjekt å finne ut at vi kunne ordne alt dette gjennom internett. Vi benyttet oss av nettbutikken Bygghjemme.no som leverandør av materialer og annet utstyr. De var svært behjelpelige med alle spørsmål vi hadde, og stilte opp med levering av det vi bestilte. Dette var en genial løsning som gjorde at vi slapp å bruke unødvendig tid på jobben.

Gunstige priser
Når vi skulle pusse opp flere baderom så var vis selvsagt opptatt av prisene på det vi kjøpte. Heldigvis hadde denne leverandøren et svært gunstig prisnivå på de fleste produkter. Dette gjorde at vi kunne ta raske beslutninger om å bestille inn alt det vi trengte. Takket være denne nettbutikken er kostnaden med prosessen blitt betydelig mindre enn det vi hadde forventet på forhånd.

Det er enkelt å merke forskjellen fra det gamle anlegget til de moderne toalettene. Skikkelige sanitærforhold er avgjørende for at våre medarbeidere skal trives på jobben. Derfor er vi glade for at vi endelig gjorde denne investeringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *