Oppløftende kvartalsrapport

Alarm og Sikkerhet leverte sin siste kvartalsrapport på mandag. Resultatet var svært positivt, og overgikk forventningene til de fleste.

Når man driver næringsvirksomhet så er det ingenting som er viktigere enn det økonomiske resultatet. Heldigvis fikk våre aksjonærer seg en opptur når vi leverte rapport for tredje kvartal.

Sterk vekst i inntektene
Det mest imponerende i kvartalsrapporten var den store veksten i inntektene sammenlignet med samme kvartal ifjor. Økningen var faktisk på over 26 prosent, og dette var mye bedre enn det man forventet. De fleste hadde spådd en økning på rundt 10 prosent, men denne spådommen viste seg altså å være helt feil. Det var likevel bare glede å spore blant de aksjonærene som hadde møtt opp for å følge presentasjonen til direktøren.

Reduserte kostnader
Det var ikke bare inntektene som fikk en positivt utvikling i dette kvartalet. Kostnadene ble også redusert med 15 prosent. Dette er resultat av en pågående effektiviseringsprosess som sparer selskapet for store beløp. Flere av de fremmøtte benyttet anledningen til å skryte av direktørens innsats på dette området. Flere styremedlemmer ga også uttrykk for at de var imponert over hvor godt bedriften hadde fulgt opp deres vedtak på dette området.

Kombinasjonen av økte inntekter og reduserte kostnader er svært positiv for selskapets finansielle situasjon. Alarm og Sikkerhet har uten tvil nok midler til å kunne investere i flere innovative prosjekter fremover. Dette betyr at selskapet endelig har mulighet til å gå fra å være en mellomstor til en stor bedrift i Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *