Om selskapet

4Alarm og Sikkerhet ble etablert allerede i 1994. Bedriften fikk umiddelbar suksess i et stadig økende marked for tjenester relatert til IT-sikkerhet.

Historien om dette foretaket er en fortelling om hvor godt det kan gå viss man virkelig vil noe. Når man har et tydelig definert konsept så kan man få til mye på rekordtid.

Historie
Det hele startet med at Tor Borgersen etablert bedriften i 1994. Han fikk raskt ansatt fem personer, og leid kontor på Bygdøy. Her har vi holdt til helt siden oppstarten, og vi har heller ingen planer om å dra. Firmaet fikk raskt stor suksess med et moderne monitorsystem. Dette produktet ble raskt en gullgruve som har gjort at man hele tiden har utvidet virksomheten. I år 2000 lanserte vi skreddersydde tjenester gjennom våre spesialiserte prosjektgrupper. Tilbudet ble raskt populært og fikk mange kunder. Utviklingen har fortsatt i positiv retning helt frem til i dag.

Dagens selskap
Det er nå 15 ansatte i Alarm og Sikkerhet. Her har man personer med svært ulik og attraktiv kompetanse. Dette gjør at selskapet er i stand til å ta på seg store oppdrag uten at kapasiteten blir for liten. Bedriften ledes fortsatt av Tor Borgersen som startet selskapet for mange år siden. Han er fortsatt ung, og har ingen planer om å gi seg med det første. Vi har store ambisjoner for å utvide virksomheten i fremtiden gjennom å ekspandere til nye forretningsområder. Vi vurderer kontinuerlig vår egen strategi for å få best mulig utbytte av alle muligheter i markedet.

Alarm og Sikkerhet er et innovativt selskap som ikke er redd for å satse på det vi tror på. Vi har gjennom mange år opplevd en stor vekst i kundemasse og egen organisasjon. Planen er å fortsette veksten inn i en lys fremtid.