Nytt styringssystem for monitorene

Vårt monitorsystem er et banebrytende alternativ som er svært populært på det norske markedet. Nå introduserer vi en ny applikasjon som gjør det mulig å styre alt fra en mobil enhet.

Det skal ikke være vanskelig å oppdage uvedkommende med vårt monitorsystem. Nå gjør vi det enda enklere å bruke vår løsning.

Til alle plattformer
Applikasjonen er tilgjengelig til alle mobile plattformer. Dette vil si at du kan laste den ned både til iPhone, Androrid og Windows Phone. Vi har satset på tilgjengelighet slik at man slipper å investere i nytt utstyr for å kunne ha glede av tilbudet. Det er derfor bare å laste ned vår nye applikasjon for å se hvor mye enklere alt blir.

Styrer alt
Tanken er at du skal ha mulighet til å styre alle monitorene fra en mobil enhet. Det blir ikke stort enklere enn en slik løsning. I applikasjonen har man tilgang på alle funksjoner som man vanligvis benytter seg av. Man kan få inn video direkte på mobilen uten problemer. I tillegg så kan man skru av og på systemet uavhengig av hvor man befinner seg. Innstillingene er kanskje enda enklere å endre når ting blir presentert på en mobilskjerm. Applikasjonen er nemlig utviklet for å være så brukervennlig som mulig.

Vi håper at mange vil laste ned den nye programvaren vår, og at de raskt vil se fordelene med den. Når man har styringen fra en mobil enhet så er det vanskelig å gå tilbake til gamle løsninger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *