Nytt prosjekt på gang

Alarm og Sikkerhet er ferdig med forhandlingene med en ny stor kunde. Prosessen har vært svært positiv, og vi ser frem til å samarbeide med en viktig næringslivsaktør.

I vårt firma er vi alltid positive til å samarbeide med nye bedrifter. Det er alltid ekstra spennende når en av de store har lyst å arbeide sammen med oss.

Den nye kunde ønsker å beholde sin anonymitet, og dette har vi selvsagt valgt å respektere. Vi kan likevel si at vår nye partner er en av landets største bedrifter. Derfor er det på mange måter et nytt steg på veien for Alarm og Sikkerhet. Vi har aldri samarbeidet med en så stor bedrift tidligere i vår historie. Alle de ansatte er svært spente på hvordan den kommende prosessen vil bli. De vil helt sikkert bli svært glade når innholdet av avtalen blir gjort kjent for dem. Kontrakten inneholder nemlig tjenester som det er krevende å levere. Derfor vil de få nok av utfordringer i tiden som kommer.

Det er liten tvil om at en slik avtale er av svært stor økonomisk betydning for Alarm og Sikkerhet. Dette vil gjøre at vi får midler til å investere enda mer i virksomheten. Da er vi i stand til å videreutvikle det solide fundamentet vi allerede har. I vårt firma er vi alltid opptatt av å vokse så raskt som mulig. Dette får vi sjansen til med den nye kontrakten.

Vi er alle svært spente på hvordan samarbeidet kommer til å bli. Vi vil takke vår nye kunde for en svært god forhandlingsrunde. Forhåpentligvis blir begge parter fornøyde med resultatet av arbeidet som skal legges ned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *