Ny satsing og oppgradering av kontorlokalene

Når man jobber innen IT, er det alltid viktig å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien, og alltid være på jakt etter bedre løsninger for kundene sine. Spesielt de siste årene har det vært utrolig stor innovasjon innen IT, hvor vi gradvis ser at bedrifter så vel som enkeltpersonen tar steget vekk fra store tunge terminaler og datamaskiner, og går over til å jobbe med enklere håndholdte enheter som nettbrett, laptoper og ikke minst smarttelefoner. For et selskap som driver med alarm og sikkerhet er det viktig at alt av sikkerhet og sensitiv informasjon blir holdt like trygt på slike tekniske innretninger som de er på stasjonære PC-er.

Sikring av sensitiv informasjon blir stadig viktigere for alle, og ikke bare for bedrifter som ønsker å beskytte patenter og annen data fra konkurrerende selskaper, men også for den vanlige private brukeren. Når alle nå har sine smarttelefoner og vi konstant er koblet opp mot nettet, er det utrolige mengder med data som kan samles inn. Og når vi setter oss ned med nye kunder, pleier vi alltid å gå gjennom slike ting, og vi får stadig tilbakemelding på at de er overrasket over all informasjonen de har godkjent at en tredjepart kan hente. Slik er det når man raskt aksepterer brukervilkår uten å lese de nøye, da kan det ligge noen overraskelser der man ikke er klar over.

Så det å skape et program som enkelt kan gi informasjon til alle type brukere om hva data en tredjepart henter, og hvordan en eventuelt kan beskytte seg mot en slik innhenting, er noe vi jobber mye med her hos oss for tiden. Vi mener det er et stort behov for et slikt produkt, og vi gleder oss til å kunne presentere det når det er ferdig.

Fikset på kontorer

Innerdør

Nye innerdører!

Vi stengte ned kontoret for en mindre periode i sommer, og den perioden ble brukt til å renovere og pusse opp lokalene. Det har virkelig gitt store resultatet og alle ansatte er svært så fornøyd med endringene som er gjort. Vi tok også å kjøpte nye innerdører fra Bygghjemme, og har byttet ut alle de eldre slitte dørene vi hadde tidligere. Det er flott å kunne få besøk av nye og potensielt nye kunder i slike lokaler, og jeg tror det helhetlig sett gjør at vi virker mer profesjonelle.

Det er et godt tegn i seg selv, og viser at selskapet vårt er økonomisk sterkt når vi kan ta oss råd til å pusse opp kontorlokalene. De første årene man driver firma er det å overleve det eneste som står i fokus. Statistikken peker mot alle nyopprettede selskaper, og IT-bransjen er intet unntak. Det er stor konkurranse og man må virkelig kunne levere noe av verdi til markedet for å overleve. Det har vi heldigvis så langt klart å gjøre, og har nå en solid kundegruppe som vi samarbeider tett mot. Som et fysisk tegn på alt dette blir da våre nye kontorlokaler.

Kanskje kommer vi til å gjøre litt til etter hvert, men vi tar ting gradvis og tar oss ikke vann over hodet. Vi kan nok enda ikke tilby fasilitetene som Google og andre store teknologiske selskaper kan, og kanskje klarer vi aldri å gjøre det heller, men vi gjør vårt beste med det vi har til rådighet for å skape den beste mulige arbeidsplassen for alle våre fantastiske ansatte. Det er noe jeg vet de setter pris på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *