Mange lange netter

Å arbeide med sikkerhet betyr ofte at vi kommer til å jobbe om natten hvis det er noe som skjer med tekniken. De fleste av oss er ganske alerte om natten så ofte gjør det ingenting, men vi har hatt øyeblikk nå i de sista der vi hadde ansatte som sov litt her og der på kontoret, og vi innså at det ikke var en bærekraftig situasjon.

 
De ansattes råd om arbeidssituasjonen
Vi hadde et råd vi ansatte om hvordan vi kunne gjøre arbeidssituasjonen bedre for alle, og fikk et godt budsjett for å lage liggeplasser for de ansatte å vile seg på. Jeg tok på meg ansvaret sammen med Ellen til å oppsøke gode og billige alternativer som kan passe oss alle her og gjøre nettene enklere.

 
Ellen er en ganske erfaring Internett-handlere og hon syntes vi skulle bestille fra Trademax som det er den butikken hun hadde den beste opplevelsen fra når hun sammenlignet sine private innkjøp. Vi var ute på deres hjemmeside, og så etter møbler når vi fant en perfekt sjeslong sofa som ville passe perfekt her i vår personalrommet . Vi viste Ideen for de andre ansatte, og alle var enige om at det så ut som en perfekt møbel, så vi bestilte den hjem med en gang.
Så gikk vi å shoppet noen tepper og puter også, som du bør være i stand til å plukke opp hvis du sover på vakt her.

 
En intens måned venter
Akkurat nå ladder vi krefter for desember måned hvor vi vanligvis pleier å bli overbelastet med arbeid. Det er den perioden da vi pleier å gå ut på mange jobb med vedlikehold og sikkerhet til serverrom og lignende. Intens, men spennende. Så vil jeg beskrive det hele tatt! =)

server

Mange server som skal til å bli tatt vare på.

Etter nyttår har det en tendens til og roe ned seg frem til mars. Da har vi vanligvis ganske stille på kontoret, med unntak for rutinearbeiden. Noen av de ansatte bruker som regel benytte anledningen til å gå bort på ferie i utlandet i februar, og kanskje vil det være meg dette år. Jeg har sett på turer til Thailand, då jeg aldri har vært der. Det synes absolutt å være et paradis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *