Kontakt oss

2Har du spørsmål til Alarm og Sikkerhet? Ønsker du å snakke mer om våre tjenester? Da bør du ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med din henvendelse.

Firmaet er i dag tilgjengelig i flere kanaler, og vi er åpne for å ha kontakt i alle disse. Vi gleder oss til å høre hva vi kan hjelpe deg med.

Flere kanaler
Vi er tilgjengelig på telefon og e-post i kontortiden mellom sju og fem hver dag. Dette er en enkel måte å ta kontakt med oss på. Vi svarer raskt, og gir deg den informasjonen du trenger for å fatte beslutninger. I tillegg er vi tilstede i sosiale medier som Facebook og Twitter. Vi prøver å være en moderne bedrift, og er svært positive til kontakt i disse kanalene. Det er bare å skrive til oss slik at vi kan svare deg umiddelbart.

Når du tar kontakt er det lurt å være tydelig på hva du ønsker fra oss. Da er det mye større sjanse for at vi kan gi deg den veiledningen som fører til best resultat for din virksomhet. Uavhengig av hva det gjelder så er vi alltid positive til å høre fra deg. Vår opplevelse er at vi lærer utrolig mye fra å ha kontinuerlig dialog med kundene.
  


 

    Navn

    E-post

    Melding