En pust i bakken

Her hos oss på Alarm og Sikkerhet vet vi at hardt arbeid er selve grunnlaget for å lykkes. Men innimellom forhandlinger og samtaler med kunder er det også viktig å kunne slappe helt av og lade batteriene. Vi har derfor kjøpt inn flere sofaer med divan til våre forskjellige lokaler. På den måten kan både kunder som kommer inn og de ansatte virkelig få hvilt seg når det trengs. Samtidig gir det også en komfortabel og inviterende atmosfære.

Innkjøpet av sofaene kommer på et godt tidspunkt. Vi diskuterte tidligere at vi hadde inngått et samarbeid med en av Norges ledende bedrifter, og vi er inne i en veldig spennende tid med veldig mye som skjer. Så det å kunne ha et sted hvor alle som jobber kan samles sammen på en avslappende måte, gjør at vi lettere kan diskutere ting som skjer, og komme fram til nye løsninger. Det er nok ingen underdrivelse å si at sofakroken er blitt et av de mest populære stedene i lokalet vårt.

Mange tenker kanskje at det å ha en slik krok på en arbeidsplass kan virke mot sin hensikt, og minske produktiviteten. Det er kanskje sånn hos noen, men ikke hos oss. Vi følger prinsippene med frihet under ansvar. Alle som jobber med og for oss vet hva oppgaver de har, og hva som må gjøres. Vi legger oss ikke opp i hvordan de arbeide, vi er kun opptatt av det endelige resultatet. Og om noen jobber bedre fra sofaen, ja så er det ingenting i veien for at de kan gjøre det. Det gagner både selskapet og kundene.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *