Alle problemer kan løses ved middagsbordet

Problemer løses?

Problemer løses?


Som dere vet, har vi hatt fokus på å oppdatere våre anlegg her hos oss. Det har vært bnye farger og nye gulv, innkjøp av nye møbler og spørsmål om dekorasjoner. Det er gøy med noen nye, ikke sant?

Alle smarte løsninger finnes i kjøkkenet
Min kone har alltid sagt at det er viktig å spise sammen minst en gang om dagen ved middagsbordet. Hun har lest bøker om problemløsning og konflikt der de mener at kjøkkenbordet er stedet hvor du tar alle de smarte avgjørelser i hjemmet, og hvor dere kan bli enige om deres kamper og diskusjoner.

Jeg tok med meg dette til jobbe når vi snakket om hvordan vi skulle arrangere bedre lokaler. Nå har vi besluttet å begynne å sjekke for nye spisegrupper. Min kollega fortalte meg om Trademax som hadde et godt utvalg å se deg rundt i. Vi er ikke så veldig mange folk her på kontoret, men det er likevel godt å få en spisegruppe som er litt større.

Kurs i Java-skript
Neste uke vil vi holde en workshop om sikkerheten i java script for noen studenter.

Teknologien gjør fremskritt hele tiden, og du må holde tritt med hva som skjer. I Java 7u10 som de har nå, har dere for eksempel muligheten til å administrere hvordan og når upålitelige Java-programmer få kjøre hvis de er i en web-side. Visste du det?

Det er mye du kan lære om Java så hvis du er interessert i et kurs slik vil vi gærne høre fra deg. Nedenfor er litt mer av hva kurset vårt vil inneholde.

Sikkerhetsmeldinger når du kjører Java i nettleseren

  • Hvordan kan jeg gjenopprette sikkerhetsmeldinger
  • Aktiver automatiske oppdateringer
  • Klare din Java-cache
  • Java nedlastinger og virus

Vi har satt sammen dette kurset for en forespørsel spesifikt på Java. Mange har hørt om Java og tenker: ”Ja, jeg vet hva Java er”. Men det er så mye mer å lære bak denne teknologien.
Når du lære deg Java og forstår hvordan du kan utvikle applikasjoner for nettet, blir det mye morsommere. Man må også forstå forskjellen mellom Java og Javascript . Det er ikke det samme, fordi Javascript er en teknologi som brukes til å lage websider.

Men nå vil vi ikke avsløre for mye. Ta kontakt hvis dere er interessert 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *